2014. október 27., hétfő

Beszélgetés Rejtettkézzel - fontos olvasmány....

Részlet a beszélgetésből:

"Kérdező
: Hogyan tudod a mások szolgálatának útját választani?

Rejtettkéz
: Legyél jó magadhoz. Gyakorold az Élet valódi szeretetét és Létezését. Légy igazán hálása Végtelen Teremtőnek minden egyes nap, hogy elhozott Téged a létezésbe, és a bőkezű ellátásáért. “Túlélsz”, nem? Talán nincs meg mindened amit akarsz, de meg van mindened amire szükséged van,annak érdekében hogy befejezd azt amiért ide inkarnálódtál. Mondj köszönetet ezért. Megkaptad az Élet tapasztalásának az ajándékát és fel lett ajánlva Neked a Szabad Akarat, hogy eldöntsd mit szeretnél létrehozni általa. Őrizd a gondolataidat óvatosan, mert azok sokkal erősebbek, mint amit eltudsz képzelni. Miután a Teremtő szolgálatának és szeretetének állapotából jössz, mások szolgálata egy természetes velejáród lesz. Mindig keresd az utat, hogy tudnál segíteni a társaidnak a létezésben.Bátoríts másokat. Építsd az embereket, és ne nyomd el őket. Légy a fény fáklyája a sötét világban.

 Szüksége van az öreg hölgynek a segítségre a bevásárló táskájának cipelésében? Hogy tudsz bánni az otthontalan emberrel aki Tőled kér aprót? Hallottál valaha az álruhás Angyalokról? Nézd és lásd minden létező szívében az Isteni Szikrát. Bánj úgy velük, ahogy szeretnéd hogy ők bánjanak Veled és beszélj úgy velük, ahogy a Teremtőddel beszélnél.”Mert amit velük cselekszel ”azt velem teszed”. Ez a sugárzás és vonzás törvénye. A gondolataid, szavaid és tetteid visszatérnek Hozzád. Végül is, az alázatos Hála szellemiségét ápold. Így nem lőhetsz bakot. A Szolgálat vágya természetesen árad a hálás szívből.

Kérdező
: Ha a “másokat szolgáljuk” filozófiájával élünk annak érdekében, hogy elérjük az egységet a végtelen forrással, ez valóban nem a saját magunk szolgálása? Hogyan különböztessük meg a negatív és pozitív polaritást?

Rejtettkéz
: Nem azért szolgálsz másokat hogy elérd az Egységet a Végtelen Forrással, hanem azért szolgálsz, mert úgy szereted őket, mint önmagadat. A többiek a Te kiterjesztéseid. Ezért van az, hogy a Vonzás törvénye úgy működik, ahogy működik. Valóban amit Te velem teszel, azt önmagaddal teszed. Mi mindannyian Egyek vagyunk, a Végtelen Teremtésben. Az elkülönülés csak illúzió(látszat),mivel te csak a 3-ik dimenziót látod. Nem látod az egész képet. Elérjük az Egységet Minden Végtelen Forrásával a fejlődésünk emelkedő spiráljának eredményeként.Mindannyian az ösvényen vagyunk ami visszavezet ahonnan jöttünk. Mindannyian úton vagyunk, hogy visszatérjünk Otthonunkhoz."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése