2015. február 8., vasárnap

Fátyolszakító Szerre hívó üzenet - V.P-tól (M. Dávid levele, Spirituális Egység Tanácsa)



Kedves Fénytestvéreim!

Szeretném megosztani veletek a mai napi levelezésemet egyik Fénytestvéremmel!

Arra kérlek benneteket körültekintően olvassátok át, mert nem hétköznapi dolgunk lesz amire az égiek felkészítenek, mint éppen aktuális következő feladatra! :)


A levél:

Drágák!


Ma hajnalban álmomban ez az információ jött: megcsináltuk az utolsó szert, lehorgonyzást, ami az Esemény előtt még kellett. 

Egy forrásban (amit hiába is kerestem, sajnos nem leltem rá újra), azt olvastam, hogy a Fátyol egyetlen rétege maradt már csak meg, ami a legközelebb van a felszínhez. ​Minden fénymunka, ima rést üt  a Fátyolon, de ez csak időleges, mert újra összezárul. 
Akkor felmerült bennem, mi lenne, ha kifejezetten erre csinálnánk egy szert, hogy akkora lyukat üssünk a Fátyolon, mely többé össze már nem tud záródni. Mint amikor az anyagon, a selymen, a fátyolon tovafut körben az izzás a láng után, felbomolhasson a teljes Fátyol. 

Ráadásként Kozsdi Megtalált kapcsolat III. kötetéből a jelenet, mikor Krisztus úgy dönt, hogy megmutatja magát az embereknek a Földön, mert "enélkül nincs emlékezet, a kinyilatkoztatás nélkül nincs hit" ("véletlenül" pont ma olvastam):

"... a kert felett megnyílt az ég. Fényes nappal volt, délután öt óra. Függőleges ívben egy rés sziporkázott át az égbolton. Mint amikor egy szikével rést vágnak az ember húsában, úgy hasadt meg az égbolt kékje, s ami alóla, mögüle kifakadt, az nem vér, hanem tiszta fény volt, aranyló lávaként izzó, tüzes meleget sugárzó izzó fény. Egyre melegebbet bocsátott ki magából és egyre csak jobban feszítette szét a hirtelen fakadt rést."

Erre szilárdult meg az elhívás. 

S hogy tovább részletezzem, Knipl Évivel kifejtettük a továbbiakat:

Minden hónap 15-e Nimród napja.  19-én holdújév, a szert még fogyó holdban kellene csinálni, vagyis 18 előtt. 2015-02-15= 215-215= 8-8.
​Személyes kötődések: apukám született 15-én, Évinek pedig az ikrei. Az ikrek szálon továbbmenve jöttek az alábbiak: ​

Möbius szalag
 "A két egymás számára létező okforrás, a megnyilvánulás ősi szimbóluma a négyzet alakú végtelen hurok, ami topológiailag azonos a szimmetrikusan felhasított Möbius-szalagból kapott Tetrás-szalagéval. A másik szimbólum, amit gyakorta használnak ehelyett az asztrológusok, egy mögöttes jelentést is hordoz, mivel a Teremtő Atya és a Teremtő Anya primer időszál tűzvonalait a Mindenható Fiú Isten időhurka kapcsolja össze, kettős időszál rendszerével (élvonal és köldökzsinór). Filozófiai szempontból ez a szögletes jel az önmagába zárt létezőt is ábrázolja, amin belül a teremtés zajlik. Az ikrek természetesen egymás tükörképi párjai: balos és jobbos. A ge-mi-ni szó eredetileg két-mi-ni jelentésű volt, vagyis a két apró forráspontunkra utalt."  A möbiusz szalag 8 , ha felhasítod szimmetrikusan = 8+8.

Tetrás szalag



​Aki érzi a hívást, jöjjön szerbe, az 5 órai időpont hozzávetőleges, úgyis érezni fogjuk, hogy mikor kell lennie, s összekapcsolódunk. 

Ölellek benneteket: 
Virág Petronella




  • Facabook beszélgetés során lejött további útmutatások a SZERREL kapcsolatosan!
      • "Leküldték a választ:
      • Igen az jött, hogy a RÁ - M hegy felett , MERT EZ NIMRÓD ÖVÉNEK A KÖZÉPSŐ CSILLAGA - A PILISBEN. A piramisba kell "bemennünk" , ott összekapcsolódni egy fénymaggá, és a piramis csúcsából kilőni MAG -UNKAT, a FÉNYT, mint NIMRÓD NYILA - AZ ÉGI NIMRÓD ÖVÉNEK KÖZÉPSŐ CSILLAGÁT, AZ ÉGI RÁM HEGYET MEGCÉLOZVA.
      • Nimród csillagkép
        a lényeg, hogy adott időpillanatban, adott helyen - vagyis a tér-idő metszéspontjában történjen EGY-ként - lássuk ott magunkat ahogy egy fényponttá válunk, ami adott pontból, adott pontba HIDAT KÉPEZ. így nem szóródik az erő. TÉNYLEGESEN ISTEN NYILA LESZ, CSAK MOST AZ EMBERTŐL MEGY AZ ISTEN FELÉ. SOS -KÉNT. Nimród továbbítani fogja - az "jött" most. FÉNY- TÁV - ÍR- RÓ, mint őseinknél egyik hegyről a másikra, csak most egyik bolygóról a másikra meglesz a BÁBEL TORNYYA, mi építjük fel - az emberek. nekünk kell kérnünk az égi kapcsolatot. a hidat ég és föld között. és tényleg szivárványhíd lesz, mert mindannyian a szivárvány más színében pompázunk , és a lelkein fénymagja is sokszínű"


    Kedves Fénytestvéreim!
  • Arra szeretnélek megkérni benneteket,hogy Ti MAG-otok is próbáljátok  lehívni ,hogy az előbb említett SZER. milyen prioritást élvez és ha Ti MAG-otok is érzitek a hívást a feladatra , kérlek jelezzetek vissza!

    Szerintem ez egy újabb EGYSÉG próba lehet, hogy készek vagyunk e közösen EGY-ütt  működni s 
    egy közös egységes fellépéssel megvalósítani a Végső Áttörést - a Fátyol utolsó rétegének a felbomlasztásával egy erőteljes Közös hatványozott energia lökettel, mert ha Kész-nek tartjuk magunkat az új korra akkor itt a lehetőség,hogy KÖZÖS EGYSÉG fellépéssel feloldhassuk ezt a megmaradt korlátot s ezzel teret engedhessünk az előttünk álló Új Fénykorának! :) Én úgy érzem,hogy csak akkor fogjuk tudni maradéktalanul a lehető legmegfelelőbb módon sikeresen végrehajtani ezt az égi feladatot, ha a mindenki által kapott egyéni alapvetéseket s útmutatásokat össze tudjuk illeszteni EGY-be, s ezzel tanúbizonyságot tudunk tenni,hogy immár valóban felnevelkedtünk a készen állunk az új korra aminek a sikeres belépője pont az Egységes fellépésünk lehet...

  • Itt az ideje,hogy demonstráljuk az Egységben rejlő Erőnket! Várom visszajelzéseiteket,hogy kinek milyen égi útmutatások jöttek le s hogy összetudjuk rakni közösen az alapvetéseket! :) Szeretettel
  • Dávid

2 megjegyzés:

  1. AZ ÉG TERVE

    Az ÉG / nevezzük így/ eldönti, hogy jönnie kell a JÓ-nak.
    A tervet elkészíti. A megvalósítás módját is "összerakja".
    A terv - a program már fut - nem tegnap óta. A terv bizonyos lépéseihez, mivel a bolygón van TÉR és IDŐ, megadja a koordinátákat is. Leküldi a terv erre vonatkozó részét, azzal a felkéréssel, hogy PONTOSAN AZT VALÓSÍTSUK MEG.
    NEM AZ EGYÉNI EL - KÉP- ZEL -éseket.
    AZ ALAPVETÉS EZ.
    Aki ehhez csatlakozni kíván, úgy ÉRZI A SZÍVÉBEN, LELKÉBEN, az ott lesz. A MEGADOTT HELYEN, A MEGADOTT IDŐBEN, A MEGADOTT MÓDON.
    NEM LÉTSZÁMFÜGGŐ - LÉLEKMINŐSÉG FÜGGŐ.

    A fentiek NEM TŐLEM, csak ÁLTALAM íródtak.

    Tisztelettel és szeretettel:

    Knipl Éva

    VálaszTörlés
  2. Úgy legyen, ahogyan Isten Tervét legjobban szolgálja.
    Mindenki ott, úgy és azon útmutatásoknak megfelelően cselekedjék, ahogyan számára rendeli feladatként az ÉG.
    Köszönjük az útmutatást.
    Szeretettel, öleléssel.
    Namaste!
    Éva

    VálaszTörlés