2014. december 7., vasárnap

Csodálatos hír!


Rendkívüli hírek!!!
A Belső Föld Agarthai Fény Tanácsa eljött hozzánk

 írta: Georgi Stankov
2014. december 6-án
 Fordította: Csiszér Albert

A Belső Föld - Agartha ma összeolvadt a Külső Földdel.
Az Agarthaiak most érkeztek meg a Külső Földre.
Ők ma hivatalosan is bejelentették Carlának és nekem
a küszöbön álló megjelenésüket az emberiség előtt.
Több Fényváros is meg fog nyilvánulni a következő napokban a Föld kiválasztott helyein.

A mai nap valóban áldott nap – tele meglepetésekkel és isteni boldogsággal. Miután a Belső Föld gyerekei meglátogattak ma délután minket, túlcsorduló örömüket sugározva, hogy a Belső Föld egyesül a Külső Földdel és táncolva körülöttünk a hálószobában és kint a szabadban, ma este Agartha Fény Tanácsa eljött hozzánk.
Ők a következő üzenetet adták Carlának:
Ma hivatalosan bejelentették az Agarthaiak, hogy a Gaia felszínére megérkeztek és a megjelenésük emberiség előtt hamarosan bekövetkezik.
Ezek az egykori lemúriai lények, akikhez közülünk is sokan hozzájuk tartoznak, több mint 20.000 éve várják az emberiség és Gaia életében ezt a kedvező pillanatot, hogy ez az esemény megtörténjen. Most elérkeztünk ehhez a pillanathoz és olyan izgatott várakozásban kellene lennünk, mint amikor a kisgyermek a karácsonyi ajándékot várja.
Azért biztosítottam elsőbbséget ennek a sürgős bejelentésnek, hogy Önök tudják: a Felemelkedés utolsó, legfontosabb szakasza elkezdődött. Ezenkívül ma még meg fogom jelentetni az Agarthai Fény Tanács üzenetének teljes szövegét.
Hadd mondjak el néhány dolgot előzetesen. Az Agarthaiak megerősítették, hogy a régi mátrixnak mától már semmilyen befolyása sincs felettünk - az új, felemelkedett emberiség felett. Vagyis mostantól fogva hangolódjunk rá a Belső Földről és a magasabb birodalmakból érkező 5. és 6. Dimenziós szeretetenergiákra, és felejtsük el egyszer s mindenkorra ezt a szörnyű, sűrű, még mindig nagyon mérgező valóságot, ami most gyorsan szerte fog foszlani.
Ez az összes első és utolsó órák fényharcosa számára egy szükséges előfeltétel ahhoz, hogy láthassák az Agarthaiakat és kommunikálhassanak velük. Mivel ők nem fogják a rezgéseiket csökkenteni, ezért csak néhány beavatott emberi lény, mint például a valódi Földi Felemelkedési Csoport (PAT) tagjai fogják látni őket. Ez az előfeltétel érvényes az első fényvárosok érzékelésére is, amikor ezek kezdenek megjelenni az anyabolygónk felső szintjein kicserélve a régi Orion mátrix jelenlegi 3D-s rétegét.
Ezenkívül ma még további hírek is érkeznek. Készüljünk fel tehát az életünk legnagyszerűbb híreire, amiknek az eljöveteléért egész mostani inkarnációnkban harcoltunk. Most már végre győztesek vagyunk, ahogy ezt az Agarthaiak ismételten megerősítették nekünk, ezért elkezdhetünk ünnepelni.
Fogadja a gratulációnkat a Földi Felemelkedési Csoport (PAT) minden tagja és az első és utolsó órák minden harcosa. Véghezvittük! Elérkeztünk a végső úticélunkhoz: a halhatatlansághoz és az örökkévaló boldogsághoz!  És a hamarosan bekövetkező átalakulásunk és felemelkedésünk most már minden kétség felett áll, sőt, ennél jóval több is: egy teljesen új világ, tele csodákkal, melyet még elképzelni sem tudunk. - Már egy ideje éreztem ezt a közelgő jó hírt, és lám: most itt van!
Hassa át Önöket ez a belső öröm ezen az estén itt a Csendes-óceán partján, de épp úgy az Önök új hajnalukat is az európai öreg kontinensen.

Mi Egyek vagyunk!
Mi Felemelkedett Mesterek vagyunk!
Mi vagyunk az Új Földek új Logosz Istenei!
Mi vagyunk az új Arany Galaxis Őrzői!
Győztesek vagyunk!

Megvalósítottuk a legnagyobb csodát ebben az Omniverzumban – Gaia felemelkedését –, amiért olyan keményen dolgoztunk Lemúria és Atlantisz bukása óta.
Halleluja!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése