2014. szeptember 22., hétfő

Programozó, teremtő kérések az Új Paradigma Fénykorában!

Kedveseim!

Fontos dolgokat hoztam:

Ahhoz, hogy a Teremtő Feladatunkat hatékonyan, tiszta vezetettségben végezzük, TUDATOSAN EGYÜTT KELL MŰKÖDNÜNK a Spirituális Hierarchiával és a Galaktikus Testvéreinkkel.

Ennek eszköze a KÉRÉS!

 Ugye milyen egyszerű? És mégis megfeledkezünk róla... :)
Itt vannak körülöttünk, és epedve várják, hogy segíthessenek nekünk!
De elfelejtjük a mindennapok gyakorlatába ezt átvinni!

Asthar kíván szólni:

"Drága Fényszülöttek! Istengyermekek, mint jómagam! Földi Testvéreim!

Kérünk Titeket:
Lépjetek kapcsolatba velünk minden szinten, a Fény szolgálatát keresve! Itt vagyunk, és megnyilatkozásra várunk, ám a kritikus tömeg elérése nem rajtunk múlik!
Tudatban kapcsolódunk veletek, ahányszor csak kéritek! Tökéletesítjük kapcsolati erőinket, ha tudatosan kötitek velünk össze Magotokat!
Minden élethelyzetben, minden szinten segítségetekre vagyunk, ha az egyezik az Isteni Terv részleteivel, és tiszta szándékú kapcsolódás igénye!

A Spirituális Hierarchia is EGYütt lélegzik veletek, és várja rendszeres, mindennapi szinten való együttműködésünket Veletek!
Ez a kapcsolat, ha rendszeres, tömegesen elterjedt, és folyamatos emelkedésre haladó, elérkezhet az esemény! addig nem tudunk megjelenni!

Várjuk! Nagyon várjuk mi is!

Tudatban napi rendszerességgel keressetek, kapcsolódjatok, és kérjétek az Anygali Rendek, és Mi kapcsolódásunkat, segítségünkre minden helyzetben!
Mindenben tudunk támogatni, de csak ha kéritek!
Még főzéskor is... :) Bármiben! Ezzel csak érzékeltetni kívánom, hogy szeretnénk részeseivé válni az életeteknek, mert ez teremti meg a kapcsolatfelvétel lehetőségét mielőbb!
Hát rajta!

Végtelen szeretettel és hálával fordulunk felétek, és ülünk tűkön mi is - ahogyan Ti mondjátok... :)

Áldottak, szeretünk!

Asthar voltam, a Föderációs Flotta egyik cirkálójáról, Kíváncsi vagy honnan, ugye? ( Tőlem kérdi, mert épp igyekszem megérzékelni, hol van, de mindig változik a helyzete. :) )

Nyíregyháza felett járok..."



Szóval, tökéletesítsük hát magunkat az alábbi programozással:

(részlet Jasmuheen: Táplálékom a Fény c. könyvéből)

"Édes Anya/Atya Teremtő Istenem! 
Kérlek, hogy minden napom összes és minden egyes pillanata az Isteni Akarattal teljes és tökéletes összhangban bontakozzon ki, az Isteni Időzítésben!


Kérem, hogy mindaz, mit másokkal megosztok, minden egyes pillanatban mindenki legfőbb javát és az én legfőbb javamat szolgálja!

Kérem, hogy a fizikai, mentális, érzelmi és spirituális testeim energiamezői kerüljenek tökéletes összhangba ahhoz, hogy Isteni Énem tudatosan és teljesen megvalósítsa önmagát a fizikai síkon, és a létezésem valamennyi síkján, mégpedig számomra nagy örömöt, könnyedséget, kegyelmet, élvezetet és bőséget hozó módon.

Valamennyi testem összhangban és jó tónusban van, fitt és egészséges. Rezgésszámuk és önkifejezésük tökéletes összhangban van az Anya/Atya Teremtő Isten ütemével. És ez így van, akár eszem, akár iszom, alszom, testgyakorlást végzek, vagy meditálok.

Kérem, hogy az Isteni Terv szerinti következő tökéletes részem/lépésem világosan nyilvánítsa ki önmagát számomra, és juttassa el hozzám az e terv megteremtéséhez és megvalósításához szükséges össze tökéletes szereplőt, és a szükséges forrásokat azért, hogy ez a terv fizikai szinten megvalósuljon, a létezésnek minden szintjén, és itt, e léttérben is.


Utasítom az ÉN VAGYOK Jelenlétemet, hogy az összes múlt-jelen-jövő életemből hozza tudatosságom körébe mindazt az adottságot, képességet, információt, ami mégjobban megerősít abban, hogy teljesítsem az Isteni Tervbeni részemet ezen a fizikai síkon, minden síkon, téren és időben, létezésem minden szintjén. MOST!"



1 megjegyzés:

  1. Kedves testvéreim.
    Ahogyan leírjátok ISTEN ANYA szeretetét az csodálatos és szívet melengető.
    Szeretném elmondani, hogy nekünk A Szeretetfény Gyermekeinek: Szerető Mennyei Anyánk, megszólítást írják.
    Így van elénk téve "Imája" is Drága Szerető Mennyei Anyánk. Te, aki féltő szeretettel vigyázol kicsinyeidre. Boldogan segítesz napjainkban.... és így tovább.
    A "Szerető Angyalok" valóban jelen vannak mindennapjainkban és valóban nagy boldogság részükre amikor "Kérésünkkel" hozzájuk fordulunk és kérjük szerető jóságuknak segítő szeretetét. Ezt a sort azért írtam le így, mert Teremtő Istenünk mindennek"Szeretetet" adott. És Isten "Szeretete" nélkül nincs földi lét és élet. Ha a "Szeretet" elvész, vagy meg áll. Akkor az élet is elvész vagy egy időre meg kell, hogy álljon. És csak akkor tud "Tovább haladni" ha a "Szeretet" helyére van téve.
    Nagyon jó lenne ezekről a fontos kérdésekről tartani egy jól "Kibeszélő" összejövetelt, ahogyan Drága Atyánk kéri gyermekeitől. De úgy látom, hogy ez még várat magára.
    Őszinte testvéri szeretettel. Óré Lajos. A Szeretet Őre.

    VálaszTörlés