2015. február 19., csütörtök

A Magyarok Új Szövetsége a Teremtő EGY Istennel - Újpest, 2015. 02.12.

Váratlanul gondoltuk meg reggel, hogy este elmegyünk Gy. -hez... 
Úton voltunk már a munkahelyre, amikor jött az impulzus - BP. az esti célpont - így terveinket aznapra egy gondolat és érzés ismét felülírta... De már nem sopánkodik rajta az ember... :)
A szolgálat az SZOLGÁLAT.
Nincsenek már saját terveink... Ugyan minek? :) Hiszen nincsen értelme tervezni.
Aki a SZOLGÁLAT útján jár, és a Magyarok Istenének eszköze és segítője a Teremtésben - előbb utóbb belátja: nincs egyéni élete. Bármikor, bárhova szólítják, és kérdés nélkül követi a hívást...

Útközben megálltunk Bélapátfalván, hogy forrásvizet vegyünk a családi készletbe, és vigyünk a csapatnak is, kikhez igyekeztünk.

MANI-ról hallgattuk a 190 km-es úton Papp Gábor előadását, hiszen ez most nagyon készül valamit kiforrni magából, ahogyan a MAGYAR HITRENDSZER is készül visszatérni a Teremtési Folyamatban szolgálni az EGY Isten tervét....

GY. - akihez igyekeztünk - őszinte, szívmelengető szeretettel fogadott minket, pedig nem is tudta, hogy megyünk :) 
Csodás szolgálat tevőket ismerhettünk meg személyében és társaiban, csapatában, kik egyébként valódi bizalmát élvezik a Teremtésnek az EGYSÉGre térők energetikai felkészítésében ...

Olyan 23 fő körüli létszámban jelentünk meg, s mire az oldásokkal és megbocsátások egyensúlyteremtő folyamatával végeztünk, teljes lett a létszám.

Gy. közvetítésével Mihály jelezte:
El kell vigyem a csapatot Atlantiszra...
Leginkább ezen 3 képen szereplő építményre
emlékeztet, amit láttam, de nem pont ilyen volt...

Bár nem szoktam, csak a szereken a vezetettség szerint "utazni", Ha Mihály kérte, hát menni kell - gondoltam, s belementem az előkészített erőtérbe, ami Atlantisz egyik különös helyszínére vezetett...
Egy 8 szögletű sziget volt, körbevéve vízzel, a 8 csúcson volt egy-egy oszlop. 
A part felől 8 keskeny híd vezetett befelé a szigetre.
A 8 oszlopból egy-egy fényív emelkedett a sziget fölé, a középpontban találkoztak, ebből egy fénycsóva a sziget közepe felé húzódott.
A szigetközepén egy hatalmas, mintha türkizből, vagy aquamarinból készült kehely lett volna, benne kékesen áttetsző, kristálytiszta folyadékkal...

Az oszlopoknál állt egy-egy fehér-arany ruhás ember...
A hídról pedig érkeztek többen...


A többiek jelezték - Mi, mindannyian érkeztünk oda...


Aquamarin
Egyszer csak a kehelyben a kristálytiszta folyadék elkezdett zavarossá, sokszínűvé válni... szálak, mindenféle színből benne.





Kiderült: Ott voltak a jelenlévők akkor, amikor minden elkezdődött... Amikor Atlantisz egysége megbomlott.



Volt köztünk egy valaki, aki az ÉN szintjére kerülve, "megfertőzte" az ott élő népet, s az ÉN, az egyén kiválását hirdette az EGYSÉGből. Ez a Gyermek Magára ismert...

Elmondta:
Ő volt, ki megfertőzte e gondolattal a gyönyörű Atlantisz világát...
Türkiz
S térdre hullott az EGY ISTEN előtt, őszintén megbánva tévedését... S csatlakoztak hozzá még néhányan, kik úgy érezték - részük volt a tévelygésnek ebben a korszakában és forrásában.


S mikor rájöttünk, mi is zajlott egykor valójában itt , ezen a gyönyörü földrészen, vissza tudtunk térni ehhez a ponthoz.

S akkor a BÉLAPAT vizéből kellett egy kehelybe önteni vizet, s a Magyarok Istenének bocsánatáért fohászkodva megvallottuk tévedésünket, s kértük, hogy erősítsen meg bennünket - minden MAGot képviselve - a vele kötött szövetségünkben, s segítse Nemzetünket a MAG SZOLGÁLATUNKRA EMELKEDÉSHEZ.
A Belapat vize képviselte azt a FORRÁST, A TISZTA EGYSÉG FORRÁSÁT, AZ ÉLET FORRÁSÁT, amely ott, Atlantiszon, ama kehelyből bőséggel és harmóniával táplálta az ott élőket.


Velünk voltak Csaba királyfi Hunjai is, kik az elmúlt hónapokban tértek vissza Csillagösvényen ide a Földre, s a Kárpátia kelyhébe...



Árpád Fejedelem is megjelent, emlékeztetve engem egy tavaly januári esetre:



Amikor Pomázon az elmúlt évben szobrához kellett menjünk, akkor Atilla Királyunk és Szent László jelenlétében felénk nyújtott egy kéklő, kristálytiszta folyadékkal teli kelyhet s azt mondta:



" Ha a MAG lététek esszenciájára vágyik szellemetek földi kiterjedése, s kívántok ahhoz visszatérni, keressétek föl e helyet, s igyatok e kehelyből, mely mindezt tartalmazza..."



 S mi, ott mindnyájan, kik szívünket megérintve az egykori vétek súlya által - szembenézhettünk hibáinkkal -  megbocsátottunk önmagunknak, s EGYmásnak.



Az EGY Isten, s Égi Anyánk pedig Szent Csókkal érintette homlokunkat, hiszen megköttetett a Magyarok Új Szövetsége a szolgálatra az EGY ISTENNEL.



Mindezek végeztével láttuk, ahogyan a kehely vize ismét kristálytisztává válik...



Megható, - és ha szabad megjegyezni: rendkívüli terhelést jelentő - percek voltak ezek. Párom is, én is megéreztük erejét...

Kelta Triskelion

Kimerülten tértünk nyugovóra már itthon, éjfél tájban, amikor hazaértünk, pedig hatalmas szeretetet és töltést kaptunk még ott Testvéreinktől.

S mit kaptam még ekkor? :)

A Kelta Triskelion szimbólumát, mely azóta már megdolgozta a Teret, áldozatos szolgálattevők munkájának eredményeként. 
De erről majd holnap írok. :)



Hát ennek tudatában létezzetek:

ÚJ SZÖVETSÉG KÖTTETETT AZ EGY ISTEN S AZ Ő MAGJAI KÖZÖTT EKKOR...
2015. február 12.-én. Újpesten. 
Épp ott, hol Szent Koronánk is felvehette új minőségeit 2014. október 13.-án...



Szeretettel, buzgón szolgálva az emberiséget:

Éva










1 megjegyzés:

  1. Szia a kelta medállal kapcsolatban fontos megemlíteni, hogy sokan hordják, engem is megszólított sőt mondhatom mint a mágnes magához vonzott.
    Úgy írtad Újpesten van egy csapat , ha szabad megismerném őket nemrég költöztem Újpestre és szívesen kapcsolódnék velük.
    köszönettel áldással, Antara (Püspöki Éva) (mi is szoktunk üzeneteket kapni ami hatalmas kegyelem)

    VálaszTörlés