2015. augusztus 19., szerda

2015. augusztus 19. - Zsidó rét

Késleltetve indultunk, hogy rendelt időben érkezzünk a helyszínre.

Esett, esett szakadatlan.
Anna, mint tőle megszoktuk, alapos volt: minden apró részletre gondolt, minden hozott, amit szívében érzett.


  • A MAG körúton használt, kettétört kristályt - melynek másik felét én is vittem -, 
  • kendőket, szimbólumokat, 
  • én a Somogyvári földet, 
  • és a 2014. október 13.-án, Újpesten zajló, új minőségű Szent Korona alapenergiáinak bekérésére hívott Egységteremtő munkánk alkalmával Ilonától kapott, Medjugorje-ből származó olajat. (Ezt a tavaszi Zsidó réti munkában is kellett használni)

Anna és párja is megkapta Istenanyai bélyegét homlokára, hogy a feladatot elvégezhessük.

Szakadt az eső, bőrig áztunk - esőkabát ide vagy oda. Ám az áldás segítségünkre volt a munkában.

A feladat:
A Zsidó program teljesen kivezetése a földi erővonalakból, és helyette a Subás által osztott HÍVÓ SZÓt, - mely a Tiszta Út Tanácsának nevezett, magyarságában megérett csoport által összeállított Nemzeti Óhaj -  kellet bevezetni Gaia . testébe, mintegy alapvetését a Szent Korona Földjének.
Ez az erőtér hatja immár át a zsidó program helyett a fizikai-energetikai szövetét Gaianak, mint testünk meridiánjait.

Aba Sámuel elmondta:

Kazár-kabar ősei zsidó hitre tért tagjai már jelen korra készítették elő az oldást, és bár nem teljesen tudatos, de vezetett döntésük az asszimilálódást elvégezte, hogy hígítani lehessen a Jahve-i befolyás erejét az évezredes idő alatt.
Ő maga és nemzetsége a Fény vallását élte, és szolgálta, teljes tudatosságával, lényével.

A délután folyamán azt is elmondta: 

A Templomosok nem ugyanaz, mint a keresztes lovagok. Ez egy szándékos torzítás, egészen más erők és célok mozgatták a két csoportosulást. Ők Isten nevében, vagy anélkül - soha nem pusztítottak életet. De voltak érdekek már akkor is, amik a templomosok hitelességét századokra meg kívánták pecsételni. 
Aki az IGAZSÁGot kívánja keresni, ennek tükrében lásson. 
Azt mondta: a templomosok megelőzték a Pálosok Rendjét, abból ered a Pálosság, és Ő maga volt ki Remete Szent Pál testének hazatérését előkészítette.
Ő volt az, Templomosként, akit 2014. június 28.-án Abasáron az ásatási területen Gyöngyösi társainkkal kiszabadítottunk, és mint fekete ruhás lovas jelent meg, kiugratva lovával a lezárt területről, a föld alól. (Aznap több helyszínen is dolgozott Ilona és Magdolna, mi az Abasári helyszínre egy hosszabb feladatsor elvégeztével érkeztünk, Csoportjukat még ott találtuk a szobornál, majd elmentünk az ásatási területre a 2 Ágival, Beával, Anitával... Ezúton szeretném megkérni Őket, hogy emlékeik szerint idézzék fel nekem privátban az esetet, hogy egyetlen fontos momentum se kerülje el a figyelmünket. Ott, akkor mondott még valamit, de nem emlékszem pontosan rá, mit...)

A réten zajló energetikai manőver ideje alatt a tachyon energiát - melyet Csobánkán az oldási folyamat kezdetén felvettünk - ezen pontra bevezettük, ezen keresztül vezettük ki Gaia testéből a Jahvei erőtér szövedékét, az Angyali segítőink a Nagy Központi Napba segítették, ahol feloldódott, majd ezen meridiánponton az Ősök Napján a Subás által osztott HÍVÓ SZÓ került felolvasásra, mintegy alapvetésként betöltve azt a földi erővonalakba. Somogyvári földet kellet szórni a területre.

A folyamatot Égi Anyai oltalom alatt Mihály főangyal vezényelte, és kérésére a folyamat kezdetén az Őriszentpéteri csapatot egy nagyon különleges erőtérbe kellet védelem alá venni, Istenanyai oltalomba helyezni.

(A tachyon energiáról tudni érdemes, hogy a HAARP erőit is semlegesíteni képes, galaktikus erőtér, mely a közelmúltban egy másik csoport által lett behívva a térbe, és bekötve, hogy szolgálatunkra legyen.)

Munkánk végeztével Áldomást ittunk, kenyeret törtünk, s közben énekeltünk:


ISTEN ÁLDJA MEG A MAGYART!
TARTSON NEVE, MÍG A FÖLD TART!
ISTEN ÁLDJON MEG BENNÜNKET!
MINDEN IGAZ MAGYAR EMBERT, 
MINDEN IGAZ MAGYAR EMBERT!

TÖLTSE BÉKÉVEL NAPJAIT!
EGYEZVE LÁSSA FIAIT!
TATÁR, TÖRÖK, S MINDEN TESTVÉR!
MIND EGYSÉGBEN LÉTEZHESSÉK, 
MIND EGYSÉGBEN LÉTEZHESSÉK!

ISTEN ÁLDJA MEG A MAGYART!
TARTSON NEVE MÍG A FÖLD TART!
PARADICSOM HAZÁJÁBAN,
ÉLJEN ÖRÖK BOLDOGSÁGBA,
ÉLJEN ÖRÖK BOLDOGSÁGBAN

ISTEN ÁLDJA MEG A MAGYART!
TARTSON NEVE MÍG A FÖLD TART!
PARADICSOM HAZÁJÁBAN,
ÉLJEN ÖRÖK BOLDOGSÁGBA',
ÉLJEN ÖRÖK BOLDOGSÁGBA'!


Bőrig ázva értünk az autóhoz...

Mihály az autóban kérdezte: "Érzitek az EGYSÉG ÍZÉT? Hiszen ezen a rendkívüli feladaton oly sokan dolgoztatok, és mindegyiktek munkája szükséges volt ahhoz, hogy elvégezhessétek..."

Rendkívül megterhelő volt, bevallom... Annyira kimerültek voltunk, hogy egész délután csak aludtunk... :)

De ez az életünk. És boldog vagyok, hogy szolgálhatom Isten Tervét.


Szeretettel és áldással:
Éva



1 megjegyzés: